Volvo XC40

Fra kr 436.544,-

Volvo XC40 – årets europeiske bil 2018 – den lille SUV-en som er stor på innovasjon. Med uttrykksfull design, oppfinnsom oppbevaring og smart teknologi er den bygget for en urban livsstil.

Et sted for alt

Volvo XC40 har smarte oppbevaringsfunksjoner som gjør hverdagen mindre komplisert, inkludert dørlommer som er store nok til bærbare datamaskiner og håndvesker, samt en genial utfellbar krok til hurtigmatposer. Det er et rom under armlenet i midten, med plass til en boks papirservietter.

Det er lett å laste inn i og ut av Volvo XC40, takket være funksjoner som den elektriske bakluken med håndfrifunksjon.

Bedre oversikt

Det er enkelt å parkere Volvo XC40 i travle bygater, særlig hvis du tar 360°-kameraet til hjelp. Denne smarte funksjonen viser deg bilen i fugleperspektiv, så du ser hvor du er i forhold til andre biler og objekter.

Din nye personlige assistent

Med Volvo On Call fungerer din Volvo XC40 som en personlig assistent. Den vet når du har avtaler, hvor de er og hvordan du kommer deg dit. Volvo On Call lar deg dessuten koble Volvoen din til Internett ved hjelp av et SIM-kort, slik at du har Wi-Fi i bilen uansett hvor turen tar deg.

Trådløs ladestasjon

I tunnelkonsollen på Volvo XC40 finner du et eget sted til oppbevaring og trådløs lading av mobiltelefonen, ryddig og lett tilgjengelig. Telefonen ligger i en vinkel som gjør det lett å plukke den opp eller ta en titt på skjermen, hvis du trenger det.

Perfekt respons

De lette drivlinjene våre har en ytelse som passer til en urban hverdag. De gir deg den responsen du vil ha, med lavt CO2-utslipp og drivstofforbruk.

Vi kan Volvo

Hos Laastad & Co selges bare bilmerket Volvo. Et merke, et system og et fokus. Dette gjør oss tydelige i kommunikasjonen og proffe på produktene, som videre gir oss muligheten til å lykkes med å gi den optimale servicen kundene fortjener. I tilknytning til salg av nye og brukte Volvo selger vi konseptet «One Stop Shop», som innebærer at alle de ulike tjenestene du har i tilknytning til din bil kan gjøres hos oss.

Kontakt oss

Jørgen Thuestad

Volvoselger

412 08 081

[email protected]

Tommy Werenfels

Volvoselger

920 34 672

[email protected]

Ørjan Thorsen

Volvoselger

970 41 700

[email protected]

Kristian Kamarainen

Salgssjef

975 90 482

[email protected]

Bestill prøvekjøring

    Jeg godtar et Laastad & Co lagrer disse opplysningene om meg for å kontakte meg i forbindelse med prøvekjøring av bil

    Be om inbyttepris


      Jeg godtar et Laastad & Co lagrer disse opplysningene om meg for å kontakte meg i forbindelse med prøvekjøring av bil